AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
New Member
lauralf41
Posts: 1
Registered: ‎12-10-2012
Message 1 of 3 (413 Views)

How do you create an RCP in AutoCad 2013?

413 Views, 2 Replies
12-10-2012 12:55 PM

How do you create an RCP or reflected ceiling plan in AutoCad 2013? There used to be a place in View to choose it and then enter cut through height. Can anyone help?

*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,078
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 3 (409 Views)

Re: How do you create an RCP in AutoCad 2013?

12-10-2012 01:01 PM in reply to: lauralf41
*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,610
Registered: ‎11-06-2003
Message 3 of 3 (387 Views)

Re: How do you create an RCP in AutoCad 2013?

12-10-2012 06:16 PM in reply to: lauralf41

Plain AutoCAD has no industry specific core features, it's a generic drafting tool for everyone and no one.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube