AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
Active Contributor
JF_005
Posts: 30
Registered: ‎05-15-2012
Message 1 of 3 (351 Views)
Accepted Solution

Bug: Command Line appears again after Plot command

351 Views, 2 Replies
05-15-2012 09:50 AM

I press CTRL+9 to make the Command Line disappear while drawing. When I plot (or when doing a plot preview) , the Command Line appears again by itself. So I always have to turn the Command Line off manually after each plot - which is annoying.

The bug still happens;
- if Dynamic Input is turned off or on
- if I plot to a real device or in PDF
- if the Cammand Line Palette i docked or floating.

This is not an issue in AutoCAD 2012 so I guess it has to do with the new way they programmed the revamped Command Line palette in 2013.

Using Windows7

 

Any suggestions?

*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,193
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 3 (348 Views)

Re: Bug: Command Line appears again after Plot command

05-15-2012 09:57 AM in reply to: JF_005

This problem was posted earlier, with a couple of suggestions.

Active Contributor
JF_005
Posts: 30
Registered: ‎05-15-2012
Message 3 of 3 (342 Views)

Re: Bug: Command Line appears again after Plot command

05-15-2012 10:46 AM in reply to: rkmcswain

Thank you for the workaround! Still I hope Autodesk would fix this.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements

    Come hangout with Autodesk Support Specialist and AutoCAD guru Volker Cocco, to learn about Precision Drafting: Object Snaps and Object Tracking on July 31 @ 11:00 AM PST.

    Click here for registration information!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube