AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
*Expert Elite*
Posts: 1,377
Registered: ‎08-16-2007
Message 11 of 13 (99 Views)

Re: Arrays?!

10-12-2012 09:58 AM in reply to: Bob_Zurunkle

Sorry for hijacking your thread.  A macro would be a good idea.  I still think it would be nice to have optional signature text depending on whether you are the OP or not.  

*Expert Elite*
GrantsPirate
Posts: 1,471
Registered: ‎08-15-2008
Message 12 of 13 (69 Views)

Re: Arrays?!

10-15-2012 03:08 PM in reply to: cbenner

Hold CTRL and pick on an object in an associated array, then hit delete.

Active Member
Posts: 7
Registered: ‎11-19-2012
Message 13 of 13 (12 Views)

Re: Arrays?!

04-14-2014 12:33 PM in reply to: cbenner

I have Map 3D 2013 and my array command on my ribbon is very basic.  I do not have the pull down option with path array etc..  Can you tell me how to add the new array button to my ribbon please?  I am trying to use path array....

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube