AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
Contributor
alexborodulin1
Posts: 11
Registered: ‎07-19-2011
Message 1 of 7 (3,631 Views)
Accepted Solution

ACAD 2013 VBA

3631 Views, 6 Replies
03-20-2012 04:59 AM

Is VBA supported in 2013 (similar to 2010-2012)?

 

Alex

 

*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,629
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 7 (3,622 Views)

Re: ACAD 2013 VBA

03-20-2012 05:33 AM in reply to: alexborodulin1

Not sure if the NDA has been lifted yet for anyone to say, have you tried the links posted so far about R2013 in other topics around here?

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Valued Mentor
TerryDotson
Posts: 482
Registered: ‎06-06-2010
Message 3 of 7 (3,587 Views)

Re: ACAD 2013 VBA

03-20-2012 09:44 AM in reply to: alexborodulin1

Unless they have created a 64bit version I certainly hope not.  The previous implementation on 64bit was the equivalent of an installable virus since it causes all AutoCAD commands to run many times slower and degrades stability.

Contributor
alexborodulin1
Posts: 11
Registered: ‎07-19-2011
Message 4 of 7 (3,579 Views)

Re: ACAD 2013 VBA

03-20-2012 10:26 AM in reply to: TerryDotson

On 64-bit as far as I know not all workstations has worked slowly. My PC (Windows-7, 64-bit) was affected. Resolved by installing Longbow.

 

Alex

*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,085
Registered: ‎11-13-2006
Message 5 of 7 (3,573 Views)

Re: ACAD 2013 VBA

03-20-2012 11:04 AM in reply to: alexborodulin1

Agree with Dean, and Terry.

 

In the meantime, as soon as the AutoCAD 2013 is released, start checking here for updates: http://www.autodesk.com/vba-download

*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,629
Registered: ‎11-06-2003
Message 6 of 7 (3,569 Views)

Re: ACAD 2013 VBA

03-20-2012 11:09 AM in reply to: alexborodulin1

Longbow fixed the slowness? What about the loss of focus issue that is even worse?

 

VBA slows down R2012 big time and requires an VBA Unload to get things back together: and the jumping around when a command hangs is horrible if you have moer than one file open.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Distinguished Contributor
Exmateria
Posts: 215
Registered: ‎11-19-2008
Message 7 of 7 (3,317 Views)

Re: ACAD 2013 VBA

03-29-2012 07:27 AM in reply to: alexborodulin1

Yes you can still download the VBA for AutoCAD 2013.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube