AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
Contributor
TONYDELGIUDICE1018
Posts: 20
Registered: ‎04-06-2011
Message 1 of 4 (131 Views)

3d modeling

131 Views, 3 Replies
12-29-2012 07:12 AM

I am using AutoCAD MEP 2013

 

I cannot find the ribbon for 3d Modeling the one that contains EXTRUDE commands and others

 

There is no selection in the upper left corner that switches from standard to 3D Modeling or anything else

*Expert Elite*
dbroad
Posts: 1,501
Registered: ‎08-16-2007
Message 2 of 4 (122 Views)

Re: 3d modeling

12-29-2012 07:50 AM in reply to: TONYDELGIUDICE1018

Have you changed workspaces?  Does your profile support it?  The AutoCAD base profile has 2 workspaces that support 3D modelling.  Select the profile, then the workspace.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,848
Registered: ‎11-06-2003
Message 3 of 4 (110 Views)

Re: 3d modeling

12-29-2012 11:52 AM in reply to: TONYDELGIUDICE1018
You might benefit from asking your MEP peers, as this is for plain AutoCAD which does not have an MEP profile or menus:
http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-MEP/bd-p/61

Or change to the plain AutoCAD profile, ensure the AutoCAD and not MEP menus are loaded and follow the advice posted around here.
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Contributor
TONYDELGIUDICE1018
Posts: 20
Registered: ‎04-06-2011
Message 4 of 4 (44 Views)

Re: 3d modeling

01-15-2013 06:07 PM in reply to: dbroad
Thanks

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube