AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Member
ewolution
Posts: 5
Registered: ‎10-29-2011
Message 1 of 9 (153 Views)

error message when using "distance" command

153 Views, 8 Replies
10-29-2011 01:44 AM

when I use the function "Distance" in AutoCad 2011, it  gives a fatal error...

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 8,512
Registered: ‎06-29-2007
Message 2 of 9 (151 Views)

Re: error message when using "distance" command

10-29-2011 01:50 AM in reply to: ewolution

Hi,

 

you mean "fatal error" results in an AutoCAD crash?

 

Have you tried it

  • with another drawing?
  • with another AutoCAD-profile?
  • as other user logged in to your Windows?

 

- alfred -

 

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Member
ewolution
Posts: 5
Registered: ‎10-29-2011
Message 3 of 9 (150 Views)

Re: error message when using "distance" command

10-29-2011 02:09 AM in reply to: ewolution

yes i tried another files in my pc and autocad crash again...then i tried same file in another pc it is open...

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 8,512
Registered: ‎06-29-2007
Message 4 of 9 (147 Views)

Re: error message when using "distance" command

10-29-2011 02:12 AM in reply to: ewolution

Hi,

 

have you also tried with another AutoCAD-profile and with another Windows-account?

Can you upload a screenshot of the window showing the errormessage?

 

[EDIT] did you verify your installed servicepacks for AutoCAD? [/EDIT]

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Member
ewolution
Posts: 5
Registered: ‎10-29-2011
Message 5 of 9 (144 Views)

Re: error message when using "distance" command

10-29-2011 02:19 AM in reply to: ewolution

hi,

i send u a screenshot...thanks..

 

Evrim

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 8,512
Registered: ‎06-29-2007
Message 6 of 9 (140 Views)

Re: error message when using "distance" command

10-29-2011 02:26 AM in reply to: ewolution

Hi,

 

thx for the screenshot, my hope to get some info that could help you did not succeed.

So now: AutoCAD-profile / Windows-account / AutoCAD-servicepack

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Member
ewolution
Posts: 5
Registered: ‎10-29-2011
Message 7 of 9 (134 Views)

Re: error message when using "distance" command

10-29-2011 02:45 AM in reply to: ewolution

hi,

 

thx for your interest...i hope i find solution...or i will reinstall!!!

 

Evrim

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 8,512
Registered: ‎06-29-2007
Message 8 of 9 (132 Views)

Re: error message when using "distance" command

10-29-2011 02:50 AM in reply to: ewolution

Hi Evrim

 

>> i hope i find solution

Why don't you look to the other three points I mentioned? IMHO this would be the best way to come closer to source of problem.

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Member
ewolution
Posts: 5
Registered: ‎10-29-2011
Message 9 of 9 (131 Views)

Re: error message when using "distance" command

10-29-2011 02:58 AM in reply to: ewolution

hi,

 

ok sorry i will try this and if it is not work i will look another solution...

thanks...

 

Evrim

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube