AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,615
Registered: ‎11-06-2003
Message 11 of 13 (121 Views)

Re: Why is there no rename option in the AutoCAD object contextual menu?

07-11-2011 05:50 AM in reply to: Exmateria
Every year with every release: participate and create a buzz for your items at both links.
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
JGerth
Posts: 1,924
Registered: ‎12-05-2005
Message 12 of 13 (120 Views)

Re: Why is there no rename option in the AutoCAD object contextual menu?

07-11-2011 05:51 AM in reply to: JIMDONALDSON6595

quite a few actually..... not necessarily well imnplemented, a.g. action recorder.

 

but still implemented

Distinguished Contributor
Exmateria
Posts: 215
Registered: ‎11-19-2008
Message 13 of 13 (113 Views)

Re: Why is there no rename option in the AutoCAD object contextual menu?

07-11-2011 10:58 AM in reply to: mathewk

No I cannot login, I get this message:

Patriiick, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation



You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube