AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
New Member
maiharcement
Posts: 1
Registered: ‎05-24-2012
Message 1 of 6 (480 Views)

Reactivation Limit Reached

480 Views, 5 Replies
05-24-2012 11:18 PM

My engineers tried tomany time to Activate first time on my machine therefor, this time when i actually want to reactivate my product i am receiving a message reactivation limit reached.

 

 

Edited by
Discussion_Admin

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,208
Registered: ‎09-16-2009
Message 2 of 6 (475 Views)

Re: Reactivation Limit Reached

05-24-2012 11:50 PM in reply to: maiharcement

You shouldn't post your activation code anywhere, people will use it.

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 8,867
Registered: ‎06-29-2007
Message 3 of 6 (472 Views)

Re: Reactivation Limit Reached

05-24-2012 11:53 PM in reply to: maiharcement

Hi,

 

I would first check why do you activate the license more than one time on your pc?

And then get in contact with Autodesk to find a solution. At least for the server at Autodesk it looks like you use more licenses than you (your company) bought for this serial.

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
*Expert Elite*
mathewk
Posts: 2,711
Registered: ‎07-09-2003
Message 4 of 6 (420 Views)

Re: Reactivation Limit Reached

05-28-2012 07:33 PM in reply to: maiharcement
1-800-551-1490 to activate it.
Matt Kolberg
Cansel - Autodesk Division
http://www.cansel.ca/
New Member
jaded13640
Posts: 2
Registered: ‎07-04-2012
Message 5 of 6 (356 Views)

Re: Reactivation Limit Reached

07-04-2012 12:49 PM in reply to: maiharcement

I had several catastrophic computer failures. I had to re install like 3 times and each time there were download errors. Each of which "costed me" one of my activations. 

 

How do I fix this?

 

Please don't say, "contact autodesk and ask" as I of course tried that and there appears to be no way to just ask them a question...If there is a specific catagory of support that will allow me to ask for a new "activation allowance" I'd be more than happy to learn of it.

 

Thank you,

 

Wayne

*Expert Elite*
dbroad
Posts: 1,477
Registered: ‎08-16-2007
Message 6 of 6 (330 Views)

Re: Reactivation Limit Reached

07-05-2012 04:54 AM in reply to: jaded13640

We're just users.  Your problem must involve Autodesk personel since it is a licensing issue.  If your computer is crashing so hard that it takes AutoCAD with you, its time to get a new machine.

 

Call either Autodesk or your local vendor to get it fixed.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube