AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Active Member
billiards
Posts: 6
Registered: ‎03-02-2011
Message 1 of 11 (399 Views)

Paste problem

399 Views, 10 Replies
03-02-2011 06:46 AM

Hi all,

 

Can't paste into a drawing I'm working on. Copy and paste works with different dwgs. It works inside the problem dwg with objects already there. It won't let anything be introduced from the outside with paste. Any ideas on how ro remedy this problem are appreciated.  TIA

 

billiards

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,155
Registered: ‎09-16-2009
Message 2 of 11 (388 Views)

Re: Paste problem

03-02-2011 07:26 AM in reply to: billiards

Are they PROXY objects created by C3D or vertical products?

Valued Mentor
stevenelliott3894
Posts: 474
Registered: ‎06-14-2010
Message 3 of 11 (385 Views)

Re: Paste problem

03-02-2011 07:28 AM in reply to: billiards

Can you post the file here for us to examine?

Steven Elliott

When I was a little bitty boy, my grandmother bought me a cute little toy. Silver bells hangin' on a string... she told me it was my ding-a-ling-a-ling!
Distinguished Mentor
jaich
Posts: 562
Registered: ‎10-19-2010
Message 4 of 11 (338 Views)

Re: Paste problem

03-02-2011 09:07 AM in reply to: billiards

Audit the dwg yet?

Active Member
billiards
Posts: 6
Registered: ‎03-02-2011
Message 5 of 11 (337 Views)

Re: Paste problem

03-02-2011 09:15 AM in reply to: billiards

Here's the file. I hope.

 

billiards

Active Member
billiards
Posts: 6
Registered: ‎03-02-2011
Message 6 of 11 (322 Views)

Re: Paste problem

03-02-2011 10:19 AM in reply to: billiards

Problem dwg will not accept a Wblock insert that was created outside the dwg also. Or should I say that it is not visible. Last time I tried to insert a box appeared saying that there where already two c12a block references in the block.

 

billiards

*Expert Elite*
Murph
Posts: 1,867
Registered: ‎11-13-2006
Message 7 of 11 (318 Views)

Re: Paste problem

03-02-2011 10:35 AM in reply to: billiards

type PLAN > Current

 

Murph
Supportting the troops daily.
Active Member
billiards
Posts: 6
Registered: ‎03-02-2011
Message 8 of 11 (310 Views)

Re: Paste problem

03-02-2011 11:32 AM in reply to: billiards

Tried the Plan>current. No help. In the problem dwg when I hit paste I get the insertion point box but no objects. Also did audit earlier. May be easier to redraw the whole thing.

 

billiards

 

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,155
Registered: ‎09-16-2009
Message 9 of 11 (300 Views)

Re: Paste problem

03-02-2011 11:41 AM in reply to: billiards

What are these? Windows on the floor and everywhere.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 20,263
Registered: ‎11-06-2003
Message 10 of 11 (296 Views)

Re: Paste problem

03-02-2011 11:44 AM in reply to: billiards

I can paste from other drawings into yours just fine: perhaps the problem is the SOURCE file(s) and not the destination.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube