AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Valued Contributor
johnshort
Posts: 69
Registered: ‎11-07-2010
Message 1 of 5 (213 Views)

No access to help files

213 Views, 4 Replies
01-28-2013 09:39 AM

AC 2012, Win 7, 64

 

This is strange. I've had no problems before accessing the help files, but now I have no access at all.

 

If I click the help button, the command runs, but nothing happens. Trying a search has the same effect.

 

When I check the options, System tab, Access online content is greyed out.

 

Regardless of which offline help browser option I choose, it stays that way.

 

Please tell me this is something simple that doesn't require a reinstall.

 

Thx in advance.

Mentor
Nik-D
Posts: 216
Registered: ‎09-10-2012
Message 2 of 5 (199 Views)

Re: No access to help files

01-28-2013 01:14 PM in reply to: johnshort

I am not sur eof the problem but there is a similar thread ongoing at the moment also

 

http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-2012/F1-key-now-does-nothing/td-p/3753359

 

You might find something there

Valued Contributor
johnshort
Posts: 69
Registered: ‎11-07-2010
Message 3 of 5 (180 Views)

Re: No access to help files

01-29-2013 12:22 PM in reply to: Nik-D

Good info, but no help.

 

I used to be able to select help, and the first page that opened was the help/apps page. now nothing.

Distinguished Contributor
imadhabash
Posts: 139
Registered: ‎08-06-2008
Message 4 of 5 (169 Views)

Re: No access to help files

01-29-2013 10:07 PM in reply to: johnshort

Salam,

 

TRY this please......From OPTIONS command, go for the last tab Profiles and set current any unnamed profile. then try to get help from CAD and see is ir work ?:smileysurprised:

 

i face it in the past and it's work

 

Regards,

Please mark this as the solution if it resolves your issue.Kudos gladly accepted. ⇘
Product Support
Volker_C
Posts: 217
Registered: ‎10-20-2011
Message 5 of 5 (149 Views)

Re: No access to help files

01-31-2013 05:36 PM in reply to: imadhabash

Hi,

Are you still having problems with this? If so, can you test Help in another AutoCAD profile and post the results? You can do this as follows:

  • When in AutoCAD 2012
  • At the Command Line, type Options
  • In the Options dialog, select the Profiles tab
  • In the Profiles tab, select the current profile (there may only be one)
  • Click "Add to List" (This allows you to make a copy)
  • Give the copy an unique name and click Apply and Close
  • Select the newly created profile, Click Set Current
  • Click Reset
  • Click Apply
  • Click OK.

Cheers,

Volker

Please let us know if your questions have been answered by selecting, "Accept as Solution"



Volker Cocco
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube