AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
New Member
rod_smithsr
Posts: 2
Registered: ‎12-12-2011
Message 1 of 2 (221 Views)

My LISP routine wont work.

221 Views, 1 Replies
03-06-2012 12:13 PM

Good day all.  I uploaded a lisp file into AC 2012 and it shows that it uploaded sucessfuly. However when I go to run the routing i get the error message  'error: bad character read (octal): 4'  Can anyone help?

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 8,512
Registered: ‎06-29-2007
Message 2 of 2 (218 Views)

Re: My LISP routine wont work.

03-06-2012 12:48 PM in reply to: rod_smithsr

Hi,

 

seems the code you got does not fit to what you try to run or the geometry you have.

Anyway, show your code and repeat the question in the LISP & customization forum >>>here<<<. I think without code and without knowing what this routine should do it will be difficult to support you.

 

Good luck, - alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube