AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Active Contributor
suaveplus
Posts: 35
Registered: ‎12-07-2012
Message 1 of 8 (184 Views)

MODEL VIEWPORTS

184 Views, 7 Replies
02-01-2013 07:42 AM

I don't know what cost this but as of yesterday may model view port is in active did I accidently turn it off?

*Expert Elite*
GrantsPirate
Posts: 1,583
Registered: ‎08-15-2008
Message 2 of 8 (164 Views)

Re: MODEL VIEWPORTS

02-01-2013 01:09 PM in reply to: suaveplus

I think you will need to provide additional information.  Are you in the Model tab and nothing works?  Are you in a layout working through a viewport, etc?

----------------------------------------------------------------------------
If something I wrote can be interpreted two ways, and one of the ways makes you sad or angry, I meant the other one.
Active Contributor
suaveplus
Posts: 35
Registered: ‎12-07-2012
Message 3 of 8 (159 Views)

Re: MODEL VIEWPORTS

02-01-2013 01:30 PM in reply to: GrantsPirate

I'm in a layout and want to open up a new viewport on a title block 

*Expert Elite*
GrantsPirate
Posts: 1,583
Registered: ‎08-15-2008
Message 4 of 8 (146 Views)

Re: MODEL VIEWPORTS

02-01-2013 01:54 PM in reply to: suaveplus

So you are double clicking over the viewport and it doesn't make that viewport active?

 

You can't see the border of the viewport?

 

You are in the viewport but you can't zoom in and out?

 

More details please, otherwise it is very hard to help.

----------------------------------------------------------------------------
If something I wrote can be interpreted two ways, and one of the ways makes you sad or angry, I meant the other one.
Active Contributor
suaveplus
Posts: 35
Registered: ‎12-07-2012
Message 5 of 8 (142 Views)

Re: MODEL VIEWPORTS

02-01-2013 02:11 PM in reply to: GrantsPirate

I'm in layouts the model viewport feature on the ribbon is not allowing me to select any of its factions so opening a viewport to put in my title block is not possible. Double clicking it dosn't change anything it is still non responding 

*Expert Elite*
GrantsPirate
Posts: 1,583
Registered: ‎08-15-2008
Message 6 of 8 (139 Views)

Re: MODEL VIEWPORTS

02-01-2013 02:17 PM in reply to: suaveplus

Move to the Layout Tab and not the View Tab on the Ribbon.

----------------------------------------------------------------------------
If something I wrote can be interpreted two ways, and one of the ways makes you sad or angry, I meant the other one.
Active Contributor
suaveplus
Posts: 35
Registered: ‎12-07-2012
Message 7 of 8 (106 Views)

Re: MODEL VIEWPORTS

02-04-2013 08:17 AM in reply to: GrantsPirate

Ok I can use the viewport now but why did it go out in the view ribbon?

*Expert Elite*
GrantsPirate
Posts: 1,583
Registered: ‎08-15-2008
Message 8 of 8 (95 Views)

Re: MODEL VIEWPORTS

02-04-2013 01:45 PM in reply to: suaveplus

I have no idea.  The Ribbon can be customized however you want it, get used to where it is now or move it back.

----------------------------------------------------------------------------
If something I wrote can be interpreted two ways, and one of the ways makes you sad or angry, I meant the other one.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements

    Come hangout with Autodesk Support Specialist and AutoCAD guru Volker Cocco, to learn about Precision Drafting: Object Snaps and Object Tracking on July 31 @ 11:00 AM PST.

    Click here for registration information!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube