AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Contributor
jtechsmith
Posts: 21
Registered: ‎01-13-2011
Message 1 of 4 (251 Views)

Layer disappearing when opening drawing.

251 Views, 3 Replies
09-21-2012 04:47 AM

I had an issue using 3D 2010. In my drawing I had a layer for my windows. My windows were nicely put together and design on the window layer. Next thing that happens I turn on my drawing today to come and find my windows are now saved on my viewport layer and the viewport layer took the properties of my window layer. Now last night when I plotted out the drawing I made viewports on a layer for viewports and that was the last layer I had used so it was current. What I want to know is why the hell did the layer dominate my window layer with taking the properties of my window layer. I did not merge them!

Product Support
Volker_C
Posts: 222
Registered: ‎10-20-2011
Message 2 of 4 (156 Views)

Re: Layer disappearing when opening drawing.

09-26-2012 10:54 AM in reply to: jtechsmith

Hi,

Is this problem occurring on a consistent basis or was this a onetime occurrence? Are you using vanilla AutoCAD 2010?

 

Cheers!

Volker

Please let us know if your questions have been answered by selecting, "Accept as Solution"



Volker Cocco
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

Contributor
jtechsmith
Posts: 21
Registered: ‎01-13-2011
Message 3 of 4 (138 Views)

Re: Layer disappearing when opening drawing.

09-27-2012 06:15 AM in reply to: Volker_C

This problem only happed once. I have never seen this happen before in all my 5 years of using autocad. I do have lots of performance issues based on poor quality hardware in the office. I am guessing it could have been an factor in causing the problem. Vanilla autocad 2010 is what im using.

 

Please let me know if you hear anything about this ever happening to anyone else. I thought it was a strange thing to see happen.

Product Support
Volker_C
Posts: 222
Registered: ‎10-20-2011
Message 4 of 4 (124 Views)

Re: Layer disappearing when opening drawing.

09-28-2012 09:40 AM in reply to: jtechsmith

Thanks for that update, I've not heard of this problem happening nor have I found any similar incidents. If it does happen on a consistent basis you should let Product Support know about the problem through the Autodesk Subscription Support link. 

 

Cheers!

Volker

Please let us know if your questions have been answered by selecting, "Accept as Solution"



Volker Cocco
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.