AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Valued Contributor
jleonard2500
Posts: 80
Registered: ‎04-14-2011
Message 1 of 6 (250 Views)
Accepted Solution

Help menu - go away

250 Views, 5 Replies
02-07-2013 09:12 AM

Is there a way to make this menu go away? I have my options set to display the full path in the title at the top of the screen, and this annoying little thing cuts off characters. How do I get rid of it?

*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,125
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 6 (220 Views)

Re: Help menu - go away

02-08-2013 05:38 AM in reply to: jleonard2500

Nope.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 8,962
Registered: ‎06-29-2007
Message 3 of 6 (216 Views)

Re: Help menu - go away

02-08-2013 05:45 AM in reply to: jleonard2500

Hi,

 

sorry Dean :smileywink:

 

yes, it's possible by disabling the InfoCenter in the registry. For AutoCAD 2012 you can change in

    HKEY_CURRENT_USER\Software\Autodesk\AutoCAD\R18.2\ACAD-A001:407\InfoCenter

the value      InfoCenterOn      to 0

Be careful: the orange part may vary depending on type of AutoCAD and language of AutoCAD.

 

Next time you start AutoCAD will not bring up that part in the top window border.

 

- alfred -

 

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,125
Registered: ‎11-06-2003
Message 4 of 6 (215 Views)

Re: Help menu - go away

02-08-2013 05:46 AM in reply to: Alfred.NESWADBA

Good to know.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Valued Contributor
jleonard2500
Posts: 80
Registered: ‎04-14-2011
Message 5 of 6 (200 Views)

Re: Help menu - go away

02-08-2013 07:54 AM in reply to: Alfred.NESWADBA

I am running 2012 MEP, is this path slightly different?

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 8,962
Registered: ‎06-29-2007
Message 6 of 6 (193 Views)

Re: Help menu - go away

02-08-2013 08:13 AM in reply to: jleonard2500

Hi,

 

>> I am running 2012 MEP, is this path slightly different?

Yes. As I wrote the orange part may differ, if you use MEP then it does differ.

I don't know it for MEP, but you should find it :smileywink:

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.