AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Active Contributor
Posts: 31
Registered: ‎07-12-2007
Message 1 of 3 (708 Views)
Accepted Solution

EXPRESS TOOLS

708 Views, 2 Replies
09-03-2011 06:28 AM

Hi all,

Where can I find the install for express tools.  I have them on one computer, but on another install I don't see them.

 

Any help?

 

Thanks.

Mark Smith

*Pro
nestly
Posts: 1,283
Registered: ‎09-03-2010
Message 2 of 3 (698 Views)

Re: EXPRESS TOOLS

09-03-2011 10:04 AM in reply to: MarkSmith9762

ADD/REMOVE programs from Windows, or load your AutoCAD installation disk and the Installer should autolaunch. Either method works the same.

 

ExpressTools.jpg

Active Contributor
Posts: 31
Registered: ‎07-12-2007
Message 3 of 3 (685 Views)

Re: EXPRESS TOOLS

09-03-2011 07:17 PM in reply to: nestly

Nestly,

Thank you very much for the help.  I am up and running now.

 

Mark

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube