AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
New Member
paulstubbs
Posts: 2
Registered: ‎07-28-2004
Message 1 of 4 (1,758 Views)

Dynamic Block Array

1758 Views, 3 Replies
11-15-2011 05:53 AM

Is there a way of making a dynamic block array whereby one can put in a parameter and stretch action to adjust an array parameter specifically centres so that effectively the dynamic block could replicate the AutoCAD 2012 command line array?

 

*Expert Elite*
mathewk
Posts: 2,711
Registered: ‎07-09-2003
Message 2 of 4 (1,750 Views)

Re: Dynamic Block Array

11-15-2011 08:39 AM in reply to: paulstubbs
Dyn blocks have array actions so depending on your scenario yes it can.
Matt Kolberg
Cansel - Autodesk Division
http://www.cansel.ca/
New Member
paulstubbs
Posts: 2
Registered: ‎07-28-2004
Message 3 of 4 (1,747 Views)

Re: Dynamic Block Array

11-15-2011 08:43 AM in reply to: mathewk

Have tried, and can make an array with a frequency setting, but how do you make that frequency adjustable from another action / parameter?

Product Support
pagerodney
Posts: 107
Registered: ‎09-07-2011
Message 4 of 4 (1,694 Views)

Re: Dynamic Block Array

12-05-2011 03:02 PM in reply to: paulstubbs

You could create a look up table associated with your Parameter Properties.

You may also find extra help in the Dynamic Blocks discussion area:
http://forums.autodesk.com/t5/Dynamic-Blocks/bd-p/154

 

______________________________________________________________

If my post answers your question, please click the "Accept as Solution" button. This helps everyone find answers more quickly!



Rodney Page
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube