AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Valued Contributor
chockalingam
Posts: 81
Registered: ‎03-06-2012
Message 1 of 3 (164 Views)
Accepted Solution

Draw a line in ACAD table

164 Views, 2 Replies
03-06-2012 04:47 AM

how can i draw a line/arc inside a cell in ACADTable.

*Expert Elite*
JGerth
Posts: 1,924
Registered: ‎12-05-2005
Message 2 of 3 (159 Views)

Re: Draw a line in ACAD table

03-06-2012 05:23 AM in reply to: chockalingam

you can draw it _on_ a table, but not as part of a cell.  You could create a block out of your line or circle, and insert that into the cell, but arbitrary graphics are not allowed to be _in_ a cell.

Valued Contributor
chockalingam
Posts: 81
Registered: ‎03-06-2012
Message 3 of 3 (126 Views)

Re: Draw a line in ACAD table

03-07-2012 12:21 AM in reply to: JGerth

Thanks for the solution.... This helped me a lot...............

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube