AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Member
sjbjcl
Posts: 4
Registered: ‎09-03-2010
Message 1 of 8 (835 Views)
Accepted Solution

Cross Hair Disappeared

835 Views, 7 Replies
12-16-2011 12:51 PM

For some reason my cross hair disappeared and I can't access the graphics window.  I can enter commands and zoom in and out but I can't select anything in the graphics window.

*Expert Elite*
Posts: 2,616
Registered: ‎07-09-2003
Message 2 of 8 (827 Views)

Re: Cross Hair Disappeared

12-16-2011 06:28 PM in reply to: sjbjcl
Set your background colour to something else. Maybe your cursor is the same colour as the background.
Matt Kolberg
Cansel - Autodesk Division
http://www.cansel.ca/
Member
sjbjcl
Posts: 4
Registered: ‎09-03-2010
Message 3 of 8 (807 Views)

Re: Cross Hair Disappeared

12-19-2011 07:11 AM in reply to: mathewk

Changing the background color did not work.  I still cannot access the graphics window.

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,157
Registered: ‎09-16-2009
Message 4 of 8 (805 Views)

Re: Cross Hair Disappeared

12-19-2011 07:14 AM in reply to: sjbjcl

3DCONFIG play around in there, does your graphic card recommended by 2012 ?

Member
sjbjcl
Posts: 4
Registered: ‎09-03-2010
Message 5 of 8 (798 Views)

Re: Cross Hair Disappeared

12-19-2011 08:15 AM in reply to: Patchy

I have been using a GTX 460 for the last year. It just started doing this recently and my driver has been the same since April so I don't think its the driver.

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,157
Registered: ‎09-16-2009
Message 6 of 8 (793 Views)

Re: Cross Hair Disappeared

12-19-2011 08:20 AM in reply to: sjbjcl

If  it's not the driver, then it's the drawing. Are all drawings or just one ?

If all got messed up, repair Autocad.

*Expert Elite*
JGerth
Posts: 1,832
Registered: ‎12-05-2005
Message 7 of 8 (785 Views)

Re: Cross Hair Disappeared

12-19-2011 11:32 AM in reply to: Patchy

check the SNAP setting, possibly it got changed to something too large to see on screen.

Member
sjbjcl
Posts: 4
Registered: ‎09-03-2010
Message 8 of 8 (778 Views)

Re: Cross Hair Disappeared

12-19-2011 12:03 PM in reply to: JGerth

It apears to be an issue with the latest NVIDIA drivers.  I found out that I was actually running NVIDA driver 285.62 which is the current release of the NVIDA drivers. I uninstalled it and let windows 7 find and re-install driver version 270.61. All is working fine again! Yeah!!!

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you interested in helping shape the Autodesk Community?
We’re looking at a few different ways to improve the “All Forums” landing page and need your feedback! If interested, please take a few minutes to fill out the following Usability Study. Thank you for your time!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube