AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Active Contributor
mamie.anding
Posts: 32
Registered: ‎04-19-2007
Message 1 of 4 (74 Views)
Accepted Solution

Controlling Vertices in Qleader

74 Views, 3 Replies
03-07-2012 12:28 PM

How do I make the Qleader retain 3 vertices when I stretch the vertices?  It's fine if I do not enter any text with the command and then create separate MText, but I'd like to use the command as it's written.  However, if I start stretching the endpoints around on the screen, I will end up with extra vertices in the line, and I cannot get rid of them.

 

Thanks!

Valued Mentor
gjrcmb
Posts: 322
Registered: ‎06-21-2011
Message 2 of 4 (67 Views)

Re: Controlling Vertices in Qleader

03-07-2012 01:09 PM in reply to: mamie.anding

Yeah see what you mean.  How about using MultiLeader with MText?  Does not seem to have the same issue.

Active Contributor
mamie.anding
Posts: 32
Registered: ‎04-19-2007
Message 3 of 4 (63 Views)

Re: Controlling Vertices in Qleader

03-07-2012 01:41 PM in reply to: gjrcmb

Ahhh, once I found it, it's exactly what I need.  Thanks!

Valued Mentor
gjrcmb
Posts: 322
Registered: ‎06-21-2011
Message 4 of 4 (57 Views)

Re: Controlling Vertices in Qleader

03-07-2012 01:59 PM in reply to: mamie.anding

Nice.  It seems like MLeader is more versatile than QLeader anyway.  :smileywink:

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube