AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Member
fkhelp
Posts: 3
Registered: ‎09-28-2012
Message 1 of 1 (84 Views)

Can't label two pipes in profile view

84 Views, 0 Replies
09-28-2012 11:10 AM

I have created a pipe network for a sewer line.  I have all of the manholes and pipes shown in profile view and i was able to add labels to the majority of the structures and pipes as usual. 

 

However, there are two pipes (in seperate profiles) that I can not label.  I have the label visiblity set to true and I have no issues labeling all of the other components.

 

I right click on the pipe, add label, it ask me to select the profile, i do and nothing happens.  I tried to label it using the "add pipe network labels" feature and still nothing.  I have run audit, I have deleted this section of the network and recreated, recreated the profile, restarted computer, still nothing. 

 

One other weird thing is that neither of these pipes have the normal grips that show up in profile view when you select a part of pipe network. 

 

Please help!! this is frustrating me like crazy. 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube