AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
New Member
mstuhler
Posts: 2
Registered: ‎05-08-2012
Message 1 of 3 (214 Views)

Border getting cut off when plotting

214 Views, 2 Replies
05-08-2012 12:46 PM

I am a rookie to autocad, so be gentle,, anyway I have a drawing and when I go to plot the drawing  the border on 2 sides get s cut off. I preview and all looks right, but the hard-copy  has the borders cut off. Is this a cad setting or a printer issue (other programs work fine  and PDFs of drawings are good to).  Any suggestion would be very helpful.

 

Thanks

*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,596
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 3 (172 Views)

Re: Border getting cut off when plotting

05-10-2012 09:12 AM in reply to: mstuhler

plotting to what?

using what driver?

using what paper size?

 

If preview shows it fine, and you change nothing before you hit that OK button to send it, then your device has a manual override doing something most likely.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
New Member
mstuhler
Posts: 2
Registered: ‎05-08-2012
Message 3 of 3 (171 Views)

Re: Border getting cut off when plotting

05-10-2012 09:16 AM in reply to: mstuhler

Thanks for replying, I resolved the issue by deleting and re-installing print driver...not Cad issue Thanks Monte

 

Edited by
Discussion_Admin

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube