AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Contributor
dtmanjarrez
Posts: 23
Registered: ‎10-05-2011
Message 1 of 3 (361 Views)

Autocad 2010

361 Views, 2 Replies
01-07-2013 06:59 AM

_preview The selected layout has an invalid hardcopy configuration.

 

I also cannot PDF the first TAB for some odd reason...or preview

 

Thanks

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 8,516
Registered: ‎06-29-2007
Message 2 of 3 (348 Views)

Re: Autocad 2010

01-07-2013 08:12 AM in reply to: dtmanjarrez

Hi,

 

what happens if you start _PAGESETUP for your layout, then define the plotter/printer-driver you want to use, the pagesize you need and then do a preview?

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Contributor
dtmanjarrez
Posts: 23
Registered: ‎10-05-2011
Message 3 of 3 (322 Views)

Re: Autocad 2010

01-07-2013 10:00 AM in reply to: Alfred.NESWADBA

well, our title blocks are in model space so we do paper space layout tabs for each sheet. All tabs are configured to the correct printer and page layout...

But for some reason on TAB 1 the title block does not show up as well as in Model space....????its driving me crazy...

Also it does not print or preview tab 1....its blank...

 

Thanks

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube