AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
New Member
Posts: 1
Registered: ‎12-30-2009
Message 1 of 4 (777 Views)

MAP menu in 2010 civil 3D

777 Views, 3 Replies
12-30-2009 09:46 AM
where to find MAP menu in civil 3D 2010. actually i want to locate task pane in MAP menu, as teh tutorial mention it.
*Dean Saadallah
Message 2 of 4 (777 Views)

Re: MAP menu in 2010 civil 3D

12-31-2009 10:13 AM in reply to: jawad195
AutoCAD Map 3D discussion area:
http://discussion.autodesk.com/forums/forum.jspa?forumID=85

--
Dean Saadallah
http://LTisACAD.blogspot.com
--
Contributor
Posts: 23
Registered: ‎05-22-2009
Message 3 of 4 (736 Views)

Re: MAP menu in 2010 civil 3D

10-04-2010 07:26 AM in reply to: jawad195

But where is the Map Menu in Civil 3D ?  It's not on the Menubar.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 20,263
Registered: ‎11-06-2003
Message 4 of 4 (730 Views)

Re: MAP menu in 2010 civil 3D

10-05-2010 06:04 AM in reply to: jregier

Ask in the CIVIL3D discussion area, not here. This is for plain AutoCAD which does not have it:

 

http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-Civil-3D/ct-p/66

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube