AutoCAD 2007/2008/2009

Reply
Member
clifton65
Posts: 3
Registered: ‎07-01-2011
Message 1 of 3 (175 Views)

Label a line in ACAD 2009

175 Views, 2 Replies
07-06-2011 07:33 AM

Does anyone no of a lisp routine that will label a line or pline?

Contributor
Posts: 20
Registered: ‎11-26-2008
Message 2 of 3 (139 Views)

Re: Label a line in ACAD 2009

01-04-2012 09:19 AM in reply to: clifton65

I don't know of any LISP routines that do this.

 

Do you know how to write your own linetypes?  You could also try using the MEASURE/DIVIDE commands.  Just some thoughts to get you started while researching the LISP stuff.

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,155
Registered: ‎09-16-2009
Message 3 of 3 (132 Views)

Re: Label a line in ACAD 2009

01-04-2012 10:02 AM in reply to: clifton65

Go here:

 

http://www.lee-mac.com/intersectionslength.html

 

or another way , you can make a dimstyle and suppress all extension lines, dimension lines and arrows, and use DIMALIGN command.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube