AutoCAD 2004/2005/2006

Reply
Member
SHANEALEXANDER
Posts: 5
Registered: ‎01-20-2005
Message 1 of 14 (138 Views)

Image

138 Views, 13 Replies
01-20-2005 11:37 AM
When inserting an image I receive this error = Fatal Error: Unhandled Access Violation Reading 0x001c Exception at 33ed1fe8h. Any suggestions on how to fix this?
*Dean Saadallah
Message 2 of 14 (138 Views)

Re: Image

01-20-2005 11:40 AM in reply to: SHANEALEXANDER
What happens if you drag the file from Windows Explorer and drop into an open AutoCAD file. -- Dean Saadallah Add-on products for LT http://www.pendean.com/lt --
Member
SHANEALEXANDER
Posts: 5
Registered: ‎01-20-2005
Message 3 of 14 (138 Views)

Re: Image

01-20-2005 12:33 PM in reply to: SHANEALEXANDER
I get the same error.
*Tony Tanzillo
Message 4 of 14 (138 Views)

Re: Image

01-20-2005 01:10 PM in reply to: SHANEALEXANDER
No need to answer pointless questions, but your post is lacking of specifics. When exactly does the error happen (e.g., as soon as you specify the image filename; when the file selection dialog is active; etc.)? What kind of image file is it (type, subtype/flavor) ? Does it happen with that specific file/file type, or all files/file types? -- http://www.caddzone.com AcadXTabs: MDI Document Tabs for AutoCAD 2004/2005 http://www.acadxtabs.com "SHANEALEXANDER" wrote in message news:11546003.1106253248894.JavaMail.jive@jiveforum1.autodesk.com... >I get the same error.
Member
SHANEALEXANDER
Posts: 5
Registered: ‎01-20-2005
Message 5 of 14 (138 Views)

Re: Image

01-20-2005 02:52 PM in reply to: SHANEALEXANDER
I can go through all of the steps to insert an image (Browsing, locating, seeing, and clicking on the image) after saying O.K. then I get the error.
*Joel
Message 6 of 14 (138 Views)

Re: Image

01-21-2005 06:57 AM in reply to: SHANEALEXANDER
What KIND of image? jpg, gif, compressed or non-compressed tif? Acad is finicky about what type of image is used and there are lots of different types of images out there. We need to pin this down a bit.
*Tony Tanzillo
Message 7 of 14 (138 Views)

Re: Image

01-21-2005 07:03 AM in reply to: SHANEALEXANDER
Sorry, you're probably not going to get much help on this unless you read the responses you have so far, and answer all the questions. -- http://www.caddzone.com AcadXTabs: MDI Document Tabs for AutoCAD 2004/2005 http://www.acadxtabs.com "SHANEALEXANDER" wrote in message news:23701801.1106261605755.JavaMail.jive@jiveforum1.autodesk.com... >I can go through all of the steps to insert an image (Browsing, locating, seeing, and clicking on the image) after >saying O.K. then I get the error.
Member
SHANEALEXANDER
Posts: 5
Registered: ‎01-20-2005
Message 8 of 14 (138 Views)

Re: Image

01-21-2005 07:04 AM in reply to: SHANEALEXANDER
.jpg/.bmp AutoCAD has accepted them up until the software from 3DS Max was installed.
Member
SHANEALEXANDER
Posts: 5
Registered: ‎01-20-2005
Message 9 of 14 (138 Views)

Re: Image

01-21-2005 07:08 AM in reply to: SHANEALEXANDER
We are starting to narrow things down a bit here. 3DS Max has been installed on the AutoCAD computers to use them as server computers. That is when the prob. began. We have uninstalled the software but the prob. remains.
*Dean Saadallah
Message 10 of 14 (138 Views)

Re: Image

01-21-2005 08:40 AM in reply to: SHANEALEXANDER
Pointless response: keep up the good work. -- Dean Saadallah Add-on products for LT http://www.pendean.com/lt --

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube