AutoCAD 2004/2005/2006

Reply
New Member
mcquade
Posts: 2
Registered: ‎05-09-2011
Message 1 of 3 (364 Views)
Accepted Solution

Autocad 2005/express

364 Views, 2 Replies
05-09-2011 12:40 PM

Have autocad 2005 installed. Now memu bar is showing that I am working in EXPRESS. Loss some toolbars. How do I get back to using autocad 2005? How did express all of a sudden appear?

*Expert Elite*
Bob_Zurunkle
Posts: 1,029
Registered: ‎03-24-2011
Message 2 of 3 (354 Views)

Re: Autocad 2005/express

05-10-2011 09:51 AM in reply to: mcquade

What happens when you type MENULOAD?

If by some odd chance my nattering was useful -- that's great, glad to help. But if it actually solved your issue, then please mark my solution as accepted :smileyhappy:
New Member
mcquade
Posts: 2
Registered: ‎05-09-2011
Message 3 of 3 (352 Views)

Re: Autocad 2005/express

05-10-2011 10:00 AM in reply to: mcquade

Thanks for the tip.  It worked. I don't know how I lost it. If it happens again, I'll know what to do.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube