Alias General

Reply
New Member
xklibur
Posts: 2
Registered: ‎04-29-2010
Message 1 of 7 (1,368 Views)

Problem with rendering alias 2011 under windows seven

1368 Views, 6 Replies
05-01-2010 12:43 PM
Hi everybody, i am trying to render a scene with the last versus of alias but i can't do this. the program works well except when it launch the render sub program. Windows detect an error and close it. I try to launch alias with compatibility mod or with administrator mod but no results. I have windows seven Integrale (the high french versus) in 32 bits.

Thanks for your help
Valued Contributor
JohnDixon8251
Posts: 60
Registered: ‎01-26-2010
Message 2 of 7 (1,368 Views)

Re: Problem with rendering alias 2011 under windows seven

05-01-2010 08:00 PM in reply to: xklibur
I have the same problem. Also running 7. As Windows detects a problem and closes the program, there is no way to see the Alias errorlog (I think).
Distinguished Contributor
anand_joshi
Posts: 220
Registered: ‎12-15-2007
Message 3 of 7 (1,368 Views)

Re: Problem with rendering alias 2011 under windows seven

05-04-2010 02:19 AM in reply to: xklibur
Hi,

I am not getting this problem and I am on Win7 64-bit.

Maybe you can check with Autodesk support or your local channel partner of autodesk for this.
Regards

Anand
New Member
xklibur
Posts: 2
Registered: ‎04-29-2010
Message 4 of 7 (1,368 Views)

Re: Problem with rendering alias 2011 under windows seven

05-05-2010 06:13 AM in reply to: xklibur
I have just downloaded the 2010 versus, i will try with it on this evening, i hope it will works properly attempting a update from autodesk.
Valued Contributor
JohnDixon8251
Posts: 60
Registered: ‎01-26-2010
Message 5 of 7 (1,368 Views)

Re: Problem with rendering alias 2011 under windows seven

05-05-2010 09:17 AM in reply to: xklibur
Anand_joshi, did you download your 2011 or have a disc?
Thanks,
John
Member
j_landstrom
Posts: 4
Registered: ‎02-14-2008
Message 6 of 7 (1,319 Views)

Re: Problem with rendering alias 2011 under windows seven

06-17-2010 04:56 AM in reply to: xklibur

Hi xklibur!

 

The render crash bug which happened on some x32 and x64 systems

running the different Alias versions is now squashed with the latest Hotfix.

 

The Hotfix also let you render out handy QTVR clips now, even on Win64

systems, after Apple finally fixed Quicktime to fully work on x64 systems.

 

Check out the Hotfix here:

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=15158950&linkID=12268769

 

I hope this helps :-)

New Member
meganherman
Posts: 2
Registered: ‎09-27-2010
Message 7 of 7 (882 Views)

Re: Problem with rendering alias 2011 under windows seven

12-03-2010 03:01 PM in reply to: j_landstrom

That hotfix allows me to render now : )

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community