Area :: Header
Meet the Experts Webinar
Learn how Black Forest Games rebooted the classic C64 platform game “Giana Sisters” from 1987 using Autodesk 3ds Max®.
Discussion Groups

3ds Max CAT

Reply
Member
chubbydan_slobavitch
Posts: 5
Registered: ‎06-26-2011

CAT capture animation

116 Views, 5 Replies
06-27-2012 03:39 AM
Hi all,

just to flag this up again as I have found no solution but the capture animation with CAT is not working.

I've tried loading in BVH, BIP and tried capture animation from a biped and fbx rigs all with the same error but this is nothing new as these posts describe,

http://area.autodesk.com/forum/autodesk-3ds-max/3ds-max-cat/capture-animation-bug-on-catrig-mapping/


http://area.autodesk.com/forum/autodesk-3ds-max/3ds-max-cat/cat-capture-animation-bug---basically-do...

Any info would be greatly appreciated, if CAT works it will be the best workflow for a project I have coming up but at the moment seems like it just doesn't do what it's supposed to?

cheers
Please use plain text.
Moderator
Steve_Curley
Posts: 17,753
Registered: ‎08-07-2007

Re: CAT capture animation

06-27-2012 04:51 AM in reply to: chubbydan_slobavitch
Spamming these forums with duplicate posts, on the same topic, in multiple threads, is not acceptable behaviour here, as per the forum rules. The other posts have been removed.

Max 4.2 through 2014 (SP5/Ext1), Composite 2014.
XP-64 (SP2). i5-3570K @ 4.4GHz, 8Gb Ram, DX9.0c. (Currently trying to tame W7 enough to make it usable :smileywink:)
nVidia GTX760 (2GB) (Driver 327.23).

Please use plain text.
Member
chubbydan_slobavitch
Posts: 5
Registered: ‎06-26-2011

Re: CAT capture animation

06-28-2012 02:21 AM in reply to: chubbydan_slobavitch
I'll put my hands up and say that I replied to other threads with the same topic but what I did not do was just copy and paste my own information for my use. If you look at those other threads the topic has been ignored and what I replied was relevant to the previous comments that were stated. I was trying to let the individuals who were experiencing issues know that they were not alone and to inform them what I had done to look into the issue.

I'll steer clear from a rant at this point but can you offer any information regarding the CAT capture animation workflow please?
Please use plain text.
Moderator
Steve_Curley
Posts: 17,753
Registered: ‎08-07-2007

Re: CAT capture animation

06-28-2012 02:40 AM in reply to: chubbydan_slobavitch
If the other threads were being ignored then there's no point bumping them, potentially pushing more important threads off the front page and into obscurity. A single thread on a particular topic is sufficient.

As for CAT, no - I don't use it therefore I can't help with it. I'm afraid you'll have to wait for someone who is more conversant with it to answer you question.

Max 4.2 through 2014 (SP5/Ext1), Composite 2014.
XP-64 (SP2). i5-3570K @ 4.4GHz, 8Gb Ram, DX9.0c. (Currently trying to tame W7 enough to make it usable :smileywink:)
nVidia GTX760 (2GB) (Driver 327.23).

Please use plain text.
Member
chubbydan_slobavitch
Posts: 5
Registered: ‎06-26-2011

Re: CAT capture animation

06-28-2012 04:02 AM in reply to: chubbydan_slobavitch
Based on advice over at the polycount forums I am currently testing the same process in max 2013 and it seems to be working. The thread can be found here.

http://www.polycount.com/forum/showthread.php?t=101391
Please use plain text.
Member
chubbydan_slobavitch
Posts: 5
Registered: ‎06-26-2011

Re: CAT capture animation

06-29-2012 02:43 AM in reply to: chubbydan_slobavitch
Hey all,

I was wondering if anyone has managed to get the capture animation process working in 2011 or 2012?

cheers
Please use plain text.